Veel gestelde vragen

We hebben een aantal veel gestelde vragen voor u op een rij gezet. Mocht uw vraag er niet bij staan schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Mag ik met deze boot varen zonder vaarbewijs?

Ja dat mag! Echter verwachten wij van de schipper een minimale leeftijd van 24 jaar & enig vaarervaring is gewenst. Twijfelt u? Neem dan contact op, wellicht kunnen we u nog helpen.

Zijn er nog extra kosten verbonden naast de huurprijs?

Het vermelde bedrag is een vaste prijs het hele seizoen door. Naast de huurprijs dient u een borgsom te betalen. Eventuele extra kosten die u kunt verwachten buiten ons om zijn havengeld, brug/sluis geld. Het schip wordt bij vertrek vol getankt met brandstof. Afhankelijk van uw reis dient er nog extra brandstof te worden aangeschaft.

Waar vandaan vertrekken we en waar leveren we de boot weer in?

Onze thuishaven is bij Bakker Protech, Veerpolder 53 in Warmond. Gelegen aan de Groote Sloot op de Kagerplassen. Hier vertrekt u en levert u het schip ook weer in.

Zijn er ook waterkaarten en vaarroutes aan boord?

Er liggen een aantal kaarten/gegevens over de omgeving aan boord. Eventueel kunt u de app: Waterkaarten Nederland downloaden op uw Apple of Android. In deze app vindt u alle openingstijden en afmetingen van bruggen en sluizen. Tevens vindt u er handige locaties zoals tankstation ect. De app is voor 1 week gratis, daarna zijn er kosten aan verbonden maar dit is het zeker meer dan waard!

Kunnen we de boot vooraf bekijken?

Op basis van beschikbaarheid is dit mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Mogen er huisdieren mee aan boord?

In overleg kunnen wij kijken naar de mogelijkheden. 

Is het schip geschikt voor invaliden/mindervaliden?

Het schip is niet speciaal ingericht voor mindervaliden/invaliden. Er zijn diverse trappen aanwezig om in het schip te komen. Wij zoeken graag met u naar een passende oplossing indien mogelijk dus neem gerust contact op.